Валерій Городов / фото СК Дніпро-1

У середу, 23 серпня, "Дніпро-1" зіграв внічию зі "Спартаком" з Трнави у першій грі раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. 

Виконуючий обов'язки головного тренера українського клубу Валерій Городов прокоментував нічийний результат зустрічі.

"Це для нас був важкий матч. Ви розумієте, що грати сто хвилин в меншості - це дуже важко. Хочу подякувати всім гравцям, персоналу і особливо нашим уболівальникам за підтримку. А футболістам подякую за якість гри і за терпіння. Вони молодці. Це дуже складно.

Відео дня

Червоні картки та пенальті? Не можу нічого сказати по цих моментах. Не бачив.

Після видалення план повністю змінився. Нам потрібно було тримати м'яч, грати в пас, перекривати зони і реалізовувати свої моменти.

Позаду тільки перший тайм протистояння. Попереду буде друга гра і думаю, що ви побачите зміни", - наводить слова Городова офіційний сайт "Дніпра-1".

Нагадаємо, поєдинок "Дніпра-1" і "Спартака" Трнава завершився з рахунком 1:1. Гол у складі українського клубу забив Олександр Піхальонок. 

Відзначимо, що підопічні Валерія Городова вже на дев'ятій хвилині матчу залишилися в меншості, а під кінець гри заробили ще одне вилучення і закінчували зустріч удев'ятьох. 

Матч-відповідь "Дніпра-1" проти словацького "Спартака" відбудеться 31 серпня. Переможець цієї пари вийде в груповий раунд Ліги конференцій-2023/24. 

Вас також можуть зацікавити новини: