Маурісіо Почеттіно / фото REUTERS

У понеділок, 6 листопада, відбудеться центральний поєдинок 11-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Тоттенхем" зустрінеться з "Челсі". 

Дербі Лондона пройде на стадіоні "Тоттенхем Хотспур". Головним арбітром цієї зустрічі призначений Майкл Олівер. 

"Тоттенхем" підходить до матчу з "Челсі" в якості лідера АПЛ. В активі "шпор" 26 набраних очок після 10 зіграних ігор. У разі перемоги над "синіми" вони повернуться на перше місце в лізі. Зараз лідирує "Манчестер Сіті", який зіграв 11 матчів і набрав 27 очок. "Челсі", в свою чергу, з 12 балами займає 13-е місце. 

Відео дня

"Тоттенхем" залишається єдиною командою АПЛ, яка в поточному сезоні ще жодного разу не програвала (8 перемог і дві нічиї). 

У минулому турі чемпіонату Англії "Тоттенхем" в гостях виграв у "Крістал Пелас" (2:1). "Челсі" в рамках 10-го туру АПЛ несподівано програв "Брентфорду" (0:2). 

Відзначимо, що лондонський "Челсі" зараз очолює Маурісіо Поччетіно, який протягом п'яти років працював у "Тоттенхем" (2014-2019 рр.). 

Тоттенхем - Челсі: прогноз

Аналітики вважають фаворитом цього протистояння "Тоттенхем". Ставки на перемогу "шпор" приймаються з коефіцієнтом 2,25. Перемога "Челсі" оцінюється коефіцієнтом 3,15. Нічия - 3,60. 

Зробити ставку на гол "Тоттенхем" у протистоянні з "Челсі" можна з коефіцієнтом 1,21. Гол команди Михайла Мудрика - 1,31. 

Найбільш вірогідним результатом цієї зустрічі, на думку експертів, є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,40. 

Тоттенхем - Челсі: трансляція

На території України пряму трансляцію матчу "Тоттенхем" - "Челсі" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї зустрічі буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Додамо, що в минулому сезоні АПЛ "Челсі" жодного разу не зміг виграти у "Тоттенхема": матч першого кола на полі "синіх" завершився внічию (2:2), а в другому коло "шпори" на домашньому стадіоні виграли з рахунком 2:0. 

Вас також можуть зацікавити новини: