Руслан Малиновський / фото REUTERS

У понеділок, 18 квітня, в матчі 33-го туру чемпіонату Італії з футболу "Аталанта" грала проти "Верони". Наприкінці першого тайму цього поєдинку Руслан Малиновський травмував коліно і був замінений.

Як повідомляє "Футбол NEWS", пошкодження українського півзахисника, швидше за все, виявилося несерйозним і 28-річний футболіст зможе зіграти за збірну України в півфіналі плей-офф відбору ЧС-2022 проти Шотландії.

У середу, 20 квітня, Малиновський повинен провести консультацію з лікарями на базі італійського клубу. Футболісту вже зашили розсічення - на відновлення йому, ймовірно, знадобиться кілька днів. Точний діагноз і офіційні терміни повернення на поле будуть оголошені пізніше.

Відео дня

Нагадаємо, "Аталанта" програла "Вероні" на своєму полі з рахунком 1:2. Після 32-х зіграних матчів в активі команди з Бергамо 51 набраний бал і 8-а позиція в турнірній таблиці Серії А. "Верона" з 48 очками йде на 9-й сходинці. 

Плани збірної України на травень-червень

  • Протягом травня збірна України проведе кілька товариських зустрічей, суперники і дати будуть відомі пізніше. 
  • 1 червня у "синьо-жовтих" запланований півфінал плей-офф відбору на ЧС-2022 проти збірної Шотландії. Переможець цього протистояння зустрінеться з Уельсом у фіналі чотирма днями пізніше.
  • Крім того, в червні збірна України зіграє кілька матчів в рамках Ліги націй. 8 і 14 червня команда Петракова зіграє проти Ірландії, а 11 червня - проти Вірменії.