Футболісти київського "Динамо" / фото ФК Динамо Київ

Футболісти та представники тренерського штабу київського "Динамо" записали відео на підтримку української армії і всього українського народу, які вже третій тиждень ведуть боротьбу з російськими окупантами за свободу і незалежність України. 

Участь у записі ролика взяли Георгій Бущан, Денис Бойко, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Ілля Забарний, Віктор Циганков, Олександр Сирота, Денис Антюх, Олександр Андрієвський, Олег Гусєв, Огнен Вукоєвич, а також і президент "біло-синіх" Ігор Суркіс. 

"Спасибі Вам, Герої війни, ви сміливо боретеся за незалежність України і ціною власних життів захищаєте наш народ", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Динамо".

Відео дня

"Наша країна згуртована, як ніколи раніше. Величезна подяка нашим воїнам, які захищають нашу державу. Слава Україні!",- сказав Суркіс. 

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український опір російській агресії триває вже третій тиждень. 

Вас також можуть зацікавити новини: