Президент Сампдорії заарештований / фото ФК Сампдорія

Наприкінці року Італію стрясають скандали. У листопаді прокуратура зацікавилася фінансовими операціями "Ювентуса", а тепер проблеми з'явилися у президента "Сампдорії" Массімо Ферреро. Він був заарештований фінансовою гвардією Італії.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, 70-річний функціонер підозрюється у фінансових злочинах, не пов'язаних з клубом. За відомостями джерела, під вартою зараз знаходиться лише Ферреро. Решта учасників кримінальної справи були відправлені під домашній арешт.

Ферреро придбав "Сампдорію" в червні 2014 року. Раніше Ферреро повідомив, що втомився від роботи з "Сампдорією" і шукає інвесторів, які могли б придбати клуб. 

Відео дня

Читайте такожВід чемпіона України до працівника супермаркету: сума історія екс-гравця Динамо, який програв всі свої грошіРаніше прокуратура Італії порушила кримінальну справу за фактом фінансових махінацій щодо керівних осіб "Ювентуса". Президент "Ювентуса" Андреа Аньєллі, віце-президент Павло Недвед і колишній спортивний директор туринського клубу Фабіо Паратічі звинувачуються у відмиванні 50 млн євро.

"Сампдорія": результати в сезоні

  • "Сампдорія" в 16 матчах набрала 15 очок і займає 15-е місце в турнірній таблиці Серії А. Лідером змагань є "Мілан", який в 16 зустрічах набрав 38 очок. Чинний чемпіон Італії - "Інтер". 
  • "Сампдорія" є принциповим суперником футбольного клубу "Дженоа", який очолює український фахівець Андрій Шевченко. 
  • Свій наступний матч в рамках чемпіонату Італії "Сампдорія" зіграє якраз проти "Дженоа". Дербі заплановано на 10 грудня.