Альваро Мората - основний нападник збірної Іспанії / фото REUTERS

2 липня в першому чвертьфінальному матчі Євро-2020 зіграють збірні Швейцарії та Іспанії. Матч пройде на стадіоні "Санкт-Петербург" у Росії.

Початок зустрічі - о 19.00.

Швейцарія - Іспанія: де дивитися матч

Пряму трансляцію протистояння швейцарської та іспанської збірних можна буде подивитися на телеканалах "Футбол 1" та "Футбол 2", а також на сервісі "OLL.TV!" (за підпискою).

Відео дня

Швейцарія - Іспанія: прогноз букмекерів

Фаворитом цього матчу вважається збірна Іспанії. На її прохід до півфіналу букмекери дають коефіцієнт 1,31, тоді як на швейцарців - 3,65.

Читайте такожФаворит змінився: букмекери оновили котирування на переможця Євро-2020

На перемогу Іспанії в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,65, на нічию - 3,95, а на перемогу Швейцарії - 6,00.

Швейцарія - Іспанія: перед матчем

  • Збірна Швейцарії невдало стартувала на Євро-2020 (0:3 з Італією і 1:1 з Уельсом), але потім обіграла Туреччину (3:1) і пробилася в плей-офф з третього місця.
  • В 1/8 фіналу швейцарці сенсаційно вибили чинних чемпіонів світу французів. Швейцарія відігралася, поступаючись 1:3, а потім перемогла по пенальті. Для швейцарців це була перша перемога в історії в плей-офф Євро.
  • Збірна Іспанії на груповому етапі зіграла внічию зі Швецією (0:0), потім з Польщею (1:1) і лише в третьому турі гарантувала собі вихід у плей-офф, розгромивши Словаччину (5:0). 
  • В 1/8 фіналу Іспанія втратила перевагу в грі з Хорватією, але все ж дотиснула суперника в овертаймі. Матч-трилер завершився з рахунком 5:3.
  • Один проти одного Швейцарія та Іспанія грали 23 рази: у швейцарців лише 1 перемога при 5 нічиїх і 16 поразках.
  • Головним арбітром матчу призначений англієць Майкл Олівер.
  • Збірній Швейцарії через перебір жовтих карток не зможе допомогти капітан команди граніт Джака. У іспанців травмований захисник Хосе Гайа.