Андрій Шевченко / фото REUTERS

"Дженоа" під керівництвом Андрія Шевченка вдалося досить непогано розпочати 2022 рік, зігравши на виїзді внічию з "Сассуоло".

Головний тренер "грифонів" прокоментував результат поєдинку.

"Сьогодні сподобався настрій команди, важливо було відвезти додому очки. "Сассуоло" грає дуже добре, вони знають один одного, дуже організовані. Нам було непросто, але хлопці приїхали сюди боротися і виклалися на 110%. 

Відео дня

Ми відмовилися від атакуючої гри, щоб захистити ворота. Зараз ми повинні відмовитися від чогось, щоб набирати максимум очок, що ми можемо. 

Трансферний ринок? Я працюю з гравцями, які у мене є, і я задоволений тим ставленням, яке вони виявляють роботі. Трансфери залежать від клубу", - наводить слова Шевченка видання Calciomercato.

Читайте такожЛаціо врятувався від поразки у феєричній перестрілці з шістьма голами (відео)Також український тренер прокоментував дебют Хефті і розповів про можливі підписання.

"Хефті? У першому таймі він виступив дуже добре, потім він трохи втомився, і ми його поміняли. Але йому також потрібен час на адаптацію і звикнути до тренувань. 

Система гри залежить від складу. На даний момент я не можу виставити схему 4-3-3. Міранчук? Я лише даю потенційні кандидатури на посилення директору "Дженоа", а там вибір за ним і президентом", - сказав Шевченко.

Відзначимо, що під керівництвом Андрія Шевченка "Дженоа" не зміг виграти жодного матчу в чемпіонаті Італії, п'ять разів "грифони" програли і тричі зіграли внічию.

"Дженоа": результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.
  • У восьми матчах Серії А під керівництвом Шевченка "Дженоа" вдалося набрати лише 3 очки. 
  • Раніше "Дженоа" програв "Лаціо" (1:3), "Сампдорії" (1:3), "Ювентусу" (0:2), "Мілану" (0:3) і "Ромі" (0:2), а також зіграв внічию з "Удінезе" (0:0) і "Аталантою" (0:0).
  • "Дженоа" опустився за підсумками 20-го туру на 19-е місце в турнірній таблиці Серії А, перебуваючи в зоні вильоту.
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - "Дженоа" здолав "Салернітану" з рахунком 1:0.