Капітан Шахтаря Тарас Степаненко / фото ФК Шахтар

У п'ятницю, 24 листопада, відбудеться центральний поєдинок 15-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому донецький "Шахтар" зіграє проти житомирського "Полісся". 

Гра пройде на стадіоні "Арена Львів". 

"Гірники" посідають четверте місце в турнірній таблиці УПЛ. В активі донеччан 24 набраних очки. "Полісся" з 29 балами йде на другій позиції. 

Відео дня

У минулому турі чемпіонату України "Шахтар" програв "Дніпру-1" з рахунком 1:3. Це була перша поразка Маріно Пушича на посаді головного тренера "гірників". "Полісся" в рамках 14-го туру УПЛ обіграло на своєму полі харківський "Металіст 1925" (2:1). 

Під час міжнародної паузи "Шахтар" зіграв товариський матч проти "Руха". Гра завершилася впевненою перемогою львівського клубу з рахунком 3:1.

Відзначимо, що "Шахтар" і "Полісся" раніше не зустрічалися між собою в офіційних іграх. 

Шахтар - Полісся: прогноз

Фаворитом поєдинку на думку аналітиків є "Шахтар". Ставки на перемогу "гірників" приймаються з коефіцієнтом 1,48. Перемога "Полісся" оцінюється коефіцієнтом 6,80. Нічия - 4,30. 

Аналітики вважають, що в матчі "Шахтаря" і "Полісся" не буде забито багато голів. Ставки на тотал голів більше (2,5) приймаються з коефіцієнтом 1,96. Тотал голів менше (2,5) - коефіцієнт 1,84. 

Гол "гірників" у цьому протистоянні оцінюється коефіцієнтом 1,13. На гол Житомирського клубу можна поставити з коефіцієнтом 1,83. 

Найбільш імовірним результатом поєдинку "Шахтар" - "Полісся" на думку аналітиків є перемога "гірників" з рахунком 1:0. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 6,20. 

Шахтар - Полісся: трансляція

Центральний матч 15-го туру чемпіонату України в прямому ефірі покажуть ОТТ-сервіси MEGOGO, Sweet TV і Setanta Sports. Також трансляція гри буде доступна на Київстар ТБ. 

Матч "Шахтар" - "Полісся" розпочнеться о 19:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: