Анатолій Трубін / фото ФК Шахтар

Голкіпер "Шахтаря" та національної збірної України Анатолій Трубін близький до переходу в міланський "Інтер". 

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, італійський клуб досяг домовленості з 21-річним футболістом про перехід через рік на правах вільного агента, коли закінчиться його контракт з "гірниками". 

Таким чином, "Шахтар" може безкоштовно втратити свого найдорожчого футболіста. За даними порталу Transfermarkt, вартість Трубіна становить 22 мільйони євро. 

Відео дня

При цьому, як зазначає італійська преса, в міланському клубі все ще не виключають варіанту домовитися з "Шахтарем" про трансфер Трубіна цього літа. "Нерадзуррі" готові заплатити донецькому клубу за Анатолія 10 мільйонів євро, а також 2 мільйони євро бонусними виплатами і 10% з подальшим перепродажем воротаря. "Гірники" наполягають на компенсації в 15 мільйонів євро. 

Італійські ЗМІ також повідомляють, що міланський "Інтер" близький до підписання воротаря "Баварії" Яна Зоммера. Трансфер може бути завершений в найближчі дні, і якщо не вдасться домовитися по Трубіну, то Зоммер стане основним до приходу українця. 

Додамо, що минулого сезону Анатолій Трубін зіграв у 38 матчах за "гірників".

Всього на рахунку 21-річного голкіпера 94 матчі за донецький клуб. Також він зіграв 7 ігор у складі національної збірної України. 

Вас також можуть зацікавити новини: