Боруссія М почала рік з несподіваної перемоги / фото REUTERS

У п'ятницю, 7 січня, в першому матчі 18-го туру Бундесліги мюнхенська "Баварія" приймала на своєму полі менхенгладбахську "Боруссію". Гра завершилася сенсаційною перемогою гостей.

Колектив Юліана Нагельсманна зумів відзначитися першим по завершенні стартової чверті ігрової години, проте не тільки не втримав перевагу до перерви, але і програв перший тайм, а потім і всю гру надалі.

У складі мюнхенців гол забив польський форвард Роберт Левандовскі на 18-й мінтуї гри. За гостей забивали Нойхаус і Лайнер на 27-й і 31-й хвилинах поєдинку.

"Баварія" - "Боруссія" М - 1:2

Голи: Левандовскі, 18 - Нойхаус, 27, Лайнер, 31

"Баварія": Ульрайх, Кімміх, Павар, Зюле, Забітцер, Гнабрі, Рока (Ваннер, 75), Мусиала, Мюллер, Левандовскі, Тілльман (Копадо, 75).

"Боруссія" М: Зоммер, Гінтер, Ельведі, Янчке (Бейєр, 67), Лайнер (Херрманн, 79), Крамер (Бенеш, 79), Нойхаус (Плеа, 67), Коне, Нетц, Емболо, Штіндль (Тюрам, 90).

Попередження: Штіндль.

Огляд матчу:

Мюнхенський клуб, таким чином, жодного разу не зміг здобути перемогу над "Гладбахом" у трьох матчах цього сезону.

Торішнього серпня в 1-му турі чемпіонату Німеччини команди зіграли внічию – 1:1. У жовтні у 2-му раунді Кубка Німеччини "Боруссія" перемогла з рахунком 5:0.

Таким чином, у "Баварії" дві поразки та нічия з цим суперником, загальний рахунок – 2:8.

У суботу "Байєр" зіграє з "Уніоном", "Лейпциг" зустрінеться з "Майнцом", дортмундська "Боруссія" відправиться на виїзд до "Айнтрахту".

Читайте такожМбаппе з гравцями ПСЖ жорстоко пожартував з чемпіона Європи (відео)"Баварія" - "Боруссія" М: підсумки матчу

  • Незважаючи на поразку "Баварія" продовжує утримувати лідерство в турнірній таблиці Бундесліги. В активі мюнхенців 43 набраних очки. Відрив від "Боруссії" Дортмунд становить дев'ять очок.
  • "Боруссія" Менхенгладбах з 22 очками в активі займає 11-е місце в турнірній таблиці.
  • У наступному турі "Баварія" зіграє проти "Кельна" на виїзді, а "Боруссія" М в рідних стінах прийме "Байєр". Обидва поєдинки заплановані на 15 січня.