Донні Уормердам / фото facebook.com/afcajax

Нідерландський футбольний клуб "Аякс" вдруге за кілька днів потрапляє в гучний скандал сексуального характеру. Після того, як Марк Овермарс покинув пост спортивного директора "Аякса" через недоречні повідомлення колегам-жінкам, футболіста молодіжної команди клубу з Амстердама звинуватили в згвалтуванні.

Відомий нідерландський ведучий Денніс Схоутен, заявив, що 19-річна дівчина йому повідомила, що шість місяців тому її зґвалтував 20-річний футболіст молодіжної команди "Аякса" Донні Уормердам.

"Дівчина розповіла мені, що він згвалтував її на вечірці шість місяців тому. Вона подала заяву в поліцію", - говорить Схоутен.

Відео дня

Ведучий заявив, що познайомився з передбачуваною постраждалою в інтернеті, але вже спілкувався з нею особисто.

"Ця дівчина була на вечірці в Вурхауті, і він теж був там. Вона думала, що Уормердам хороший хлопець. Вони поцілувалися, а потім він потягнув її вгору по сходах, хотів більшого. Вона чітко сказала "ні", але він розірвав її штани на шматки, я бачив фотографії. Тоді він зробив це. Через приблизно три хвилини, він вийшов і повернувся на вечірку", - наводить слова Схоутена Marca.

Двадцятирічний Уормердам є вихованцем молодіжної академії "Аякса". Опорний півзахисник ще не дебютував за першу команду, але за дубль провів 40 матчів.

Вас також можуть зацікавити новини: