Сергій Ребров / фото twitter.com/alainfcae

Український фахівець Сергій Ребров, який працює головним тренером "Аль-Айна", був визнаний найкращим наставником за підсумками лютого в чемпіонаті ОАЕ.

Для 47-річного тренера ця нагорода вже стала шостою поспіль.

До цього Ребров визнавався найкращим тренером чемпіонату ОАЕ в серпні, вересні, жовтні та листопаді, грудня/січня.

Відзначимо, що в лютому команда українця зіграла 4 матчі в рамках чемпіонату ОАЕ і здобула 4 перемоги.

У поточному сезоні чемпіонату ОАЕ "Аль-Айн" Сергія Реброва набрав 46 очок і має відрив від другого місця в 7 пунктів. 

Сергій Ребров: тренерська кар'єра і досягнення

  • Ребров очолив "Аль-Айн" у червні 2021 року. Раніше він тренував київське "Динамо", "Аль-Ахлі" з Саудівської Аравії і угорський "Ференцварош".
  • Він двічі приводив "Динамо" до перемог у чемпіонаті України та Кубку України, а також виграв один Суперкубок країни. Під керівництвом Реброва в сезоні 2015-2016 "Динамо" вперше з часів Валерія Лобановського вийшло в плей-офф Ліги чемпіонів.
  • "Аль-Ахлі" Ребров привів до срібних медалей чемпіонату Саудівської Аравії, після чого покинув команду.
  • З "Ференцварошем" за три сезони український тренер тричі виграв чемпіонат Угорщини, а в сезоні 2020-2021 вперше за 25 років вивів угорський клуб в груповий етап Ліги чемпіонів.
  • У 2020 році Ребров був визнаний в угорському клубі найкращим тренером десятиліття. Крім того, його назвали найкращим футбольним тренером сезону 2020-2021 в Угорщині.
  • Влітку 2021 року Ребров був максимально близький до того, щоб очолити збірну України, але не зміг домовитися про розірвання контракту з "Аль-Айном".