Динамо - Дніпро-1 / фото ФК Динамо Київ

22 жовтня київське "Динамо" несподівано програло "Дніпру-1" в рамках 11-го туру Української Прем'єр-ліги

Колишній тренер київського клубу Йожеф Сабо прокоментував поразку "біло-синіх", вказавши на головні помилки футболістів "Динамо" в цій грі. Також фахівець окремо похвалив наставника "Дніпра-1" Юрія Максимова. 

"На самому початку матчу я очікував, що буде результативний футбол, адже як одна, так і інша команди пресингували і мали напівмоменти. Так що чекав 2:2. Але виявилося, що "Дніпро-1" забив і засушив гру.

Відео дня

Гравці "Динамо" весь час хочуть пробитися через центр поля, де скупчення суперників. Там можна забити тільки в один дотик. Фірмові динамівські флангові атаки з забіганнями - було пару, але в центрі вже ніхто не реагував на ці передачі. Так не можна - тільки через центр.

Буяльський обігрує і йде в центр. Чому не можна йти по флангах? Здійснити забігання на швидкості з наступною передачею в центр, не обов'язково прострілювати. Але нічого цього немає. Повний хаос. Нікого з гравців "Динамо" не можу відзначити зі знаком "плюс".

Я вболіваю за Максимова. Ще коли "Дніпро-1" шукав тренера, я говорив, що Максимов хороший варіант. Юра був хорошим футболістом з характером. Так що він і тренер з характером. У нього повинна бути дисципліна на першому місці - як на полі, так і в побуті. Ось він це потихеньку і налагоджує. В обороні це помітно-команда стабільно грає на нуль. Дай Бог, щоб так і тривало", - наводить слова Сабо УПЛ-ТБ

Нагадаємо, "Динамо" в рідних стінах програло "Дніпру-1" з рахунком 0:1. Єдиний м'яч у цій грі забив Алекса Гуцуляк. Для команди Мірчі Луческу це вже друга поспіль поразка в УПЛ. Туром раніше "біло-сині" сенсаційно програли житомирському клубу "Полісся"

У турнірній таблиці чемпіонату України "Динамо" з 15 очками займає 7-е місце. 

У наступному турі Української Прем'єр-ліги підопічні Луческу зіграють проти "Колоса". Гра відбудеться 28 жовтня. 

Вас також можуть зацікавити новини: