Футболісти Шахтаря / фото ФК Шахтар

У середу, 13 грудня, відбудеться поєдинок шостого туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Шахтар" зустрінеться з "Порту". 

Гра пройде на стадіоні "Драгау" в Португалії. Головним арбітром зустрічі призначений румунський рефері Іштван Ковач. 

"Гірникам" потрібно перемогти португальський клуб, щоб пробитися в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У турнірній таблиці групи Н "Порту" посідає друге місце, "Шахтар" - третє. У обох команд по 9 набраних очок. Лідирує в групі "Барселона" з 12 балами. Останнє місце займає "Антверпен" (0 очок). 

Відео дня

Перед грою з донеччанами підопічні Сержіу Консейсау здобули перемогу над "Каса Піа" (3:1) в чемпіонаті Португалії. "Гірники" перед грою Ліги чемпіонів обіграли "Верес" (2:0) в чемпіонаті України. 

"Шахтар" і "Порту" грали між собою п'ять разів. "Гірники" ніколи не перемагали "драконів". Три гри виграли португальці, ще дві зустрічі завершилися внічию.

Остання очна зустріч "Шахтаря" і "Порту" відбулася в поточному розіграші Ліги чемпіонів. "Дракони" виграли у донеччан з рахунком 3:1 в рамках першого туру групового етапу. 

Порту - Шахтар: прогноз

Фаворитом цього протистояння на думку аналітиків є "Порту". Перемога "драконів" оцінюється коефіцієнтом 1,45. На перемогу "Шахтаря" ставки приймаються з коефіцієнтом 7,30. Нічия - 4,70. 

Гол "гірників" у матчі з португальцями оцінюється коефіцієнтом 1,69. На гол "Порту" ставки приймаються з коефіцієнтом 1,10. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Порту" - "Шахтар" є перемога португальського клубу з рахунком 2:0. На такий результат ставки приймають з коефіцієнтом 7,10. 

Порту - Шахтар: трансляція 

Матч 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Порту" і "Шахтарем" на території України в прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: