Лідс-Манчестер Юнайтед / фото REUTERS

У рамках 26-го туру чемпіонату Англії з футболу серед команд елітного дивізіону "Лідс" на своєму полі приймав "Манчестер Юнайтед". Гра завершилася скандалом через дії фанатів господарів поля. 

Як повідомляє Sky Sports, після того, як футболісти "МЮ" забили третій гол у ворота "Лідса", фанати цієї команди розлютилися і вирішили помститися, обстрілявши гравців "червоних дияволів" з ракетниць.

Один зі снарядів влучив у колишнього футболіста донецького "Шахтаря" Фреда. Також постраждав 19-річний форвард манкуніанців Антоні Еланга, якому снаряд влучив у голову. Їм знадобилася допомога лікарів.

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Футбольна асоціація Англії вже зв'язалася з місцевою поліцією і почали розслідувати скандальний епізод.

Додамо, що поєдинок завершився перемогою "Манчестер Юнайтед" з рахунком 4:2. Підопічні Ральфа Рангника домоглися переваги в два м'ячі в кінці першій половині гри, але примудрилися пропустити двічі на початку другого тайму, проте потім змогли відзначитися ще двома м'ячами.

"Лідс" - "Манчестер Юнайтед" - 2:4

Голи: Родріго, 53, Рафінья, 54 - Магуайр, 34, Фернандеш, 45+5, Фред, 70, Еланга, 89

"Лідс": Мельє, Ейлінг, Льоренте (Гелхардт, 46), Стрюйк, Даллас, Кох (Фірпо, 31), Форшоу, Кліх, Харрісон( Рафінья, 46), Родріго, Джеймс

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Ван-Біссака, Магуайр, Ліндельоф, Шоу, Погба (Фред, 67), Мактоміней, Лінгард (Еланга, 67), Бруну Фернандеш, Санчо, Роналду

Попередження: Стрюйк, Ейлінг, Форшоу, Рафінья, Кліх, Фірпо - Роналду, Мактоміней, Шоу

Огляд матчу:

Чемпіонат Англії: положення команд у лізі

  • Лідером першості є "Манчестер Сіті" з 63 балами в активі. На другій позиції йде "Ліверпуль" з 57 очками. Третій рядок за "Челсі" - 50 очок.
  • "Манчестер Юнайтед" за 26 зіграних турів заробив 46 очок і займає четверте місце в турнірній таблиці АПЛ. "Лідс" з 23 балами йде на 15-й сходинці.
  • У зоні вильоту ангдійської Прем'єр Ліги знаходяться: "Уотфорд" (18-е місце, 18 очок), "Бернлі" (19-е місце, 17 очок), "Норвіч" (20-е місце, 17 очок). 
  • Наступний матч "Манчестер Юнайтед" зіграє проти "Атлетіко" на виїзді, 23 лютого, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.