Олександр Зінченко / фото twitter.com/Arsenal

У четвер, 28 грудня, відбувся поєдинок 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Арсенал" приймав "Вест Хем". 

Гра проходила на стадіоні "Емірейтс" і завершилася сенсаційною поразкою "канонірів". 

Гості відкрили рахунок на 13-й хвилині - після грубої помилки Олександра Зінченка гол у ворота "Арсенала" забив Томаш Соучек. На початку другого тайму "молотобійці" подвоїли перевагу. І знову не обійшлося без помилки Зінченка. Константінос Мавропанос виграв боротьбу в українця після подачі з кутового і відправив м'яч у сітку воріт. 

"Арсенал" - "Вест Хем" - 0:2

Голи: Соучек, 13, Мавропанос, 55

"Арсенал": Рая, Вайт, Саліба, Габріел, Зінченко (Нелсон 64), Едегор, Райс, Троссард (Сміт-Роу 79), Сака, Жезус, Мартінеллі (Нкетіа 64)

"Вест Гем": Ареола, Цоуфал, Мавропанос, Огбонна, Емерсон, Альварес, Соучек, Кудус, Ворд-Праус, Пакета (Бенрахма 33), Боуен

ПопередженняНелсон 72, Жезус 90+1

Огляд матчу: 

Відзначимо, що український захисник Олександр Зінченко відіграв 64 хвилини, після чого його замінив Рісс Нельсон. Статистичний портал Sofascore оцінив гру українця в 6,8 бала. 

"Арсенал" через фіаско в цьому турі втратив лідерство в турнірній таблиці. "Канонірів" обійшов "Ліверпуль", який в рамках 19-го туру здобув перемогу над "Бернлі". В активі команди Юргена Клоппа 42 набраних очки, у підопічних Мікеля Артети - 40 балів. "Вест Хем" з 33 очками займає шосту сходинку. 

У наступному турі Англійської Прем'єр-ліги "Арсенал" зіграє проти "Фулхема", а "Вест Хем" зустрінеться з "Брайтоном". 

Вас також можуть зацікавити новини: