П'єр-Емерік Обамеянг / фото REUTERS

Зірковий габонський нападник П'єр-Емерік Обамеянг в останній день трансферного вікна, схоже, перейшов з лондонського "Арсеналу" в "Барселону". 

Про це повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо.

У своєму твіттері журналіст опублікував знімок, на якому видно, що Обамеянг вже приступив до тренувань у складі "Барселони". Даний трансфер вже зареєстрований, а офіційне оголошення буде найближчим часом, заявив журналіст.

Відео дня
фото twitter.com/FabrizioRomano

Варто відзначити, що габонець дістався "Барселоні" безкоштовно, оскільки "Арсенал" погодився розірвати з ним контракт. 

До того ж, повідомляється, що Обамеянг пішов на величезне зниження зарплати, щоб каталонці змогли зареєструвати його контракт. За інформацією Фабріціо Романо, Обамеянг до кінця нинішнього сезону буде отримувати близько 5 тисяч євро на тиждень. Це майже в 84 рази менше, ніж він заробляв в АПЛ - близько 420 тисяч євро. У наступному сезоні "Барселона" платитиме габонському форварду більше.

Додамо, що Обамеянг втратив довіру головного тренера "Арсеналу" Мікеля Артети після дисциплінарного порушення. Фахівець позбавив футболіста звання капітана і не включав в заявку на матчі.

Читайте такожСкандал в Іспанії: зірковий футболіст Барселони звинуватив клуб у шантажіУ поточному сезоні П'єр-Емерік провів 15 матчів за клуб з Лондона, забив 7 голів і віддав 2 результативні передачі.

П'єр-Емерік Обамеянг: що відомо про футболіста

  • Обамеянг зробив собі ім'я виступаючи у складі дортмундської "Боруссії". За німецький клуб габонець зіграв 213 матчів, відзначившись 141 голом і 36 результативними передачами.
  • З "Боруссії" Обамеянг перебрався в лондонський "Арсенал" за 65 мільйонів євро. У складі "канонірів" форвард зіграв 163 матчі і забив 92 голи. 
  • Також Обамеянг виступав за "Сент-Етьєн", "Діжон", "Лілль", "Монако" і "Мілан".
  • За національну збірну Габону Обамеянг зіграв 72 поєдинки і забив 30 голів.