Палкін висловився про перспективи Срни стати головним тренером Шахтаря

Палкін розповів, що потрібно, щоб Срна зайняв пост тренера донеччан.

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін поділився своєю думкою щодо шансів директора з футболу "гірників" Даріо Срни стати тренером "оранжево-чорних".

В інтерв'ю клубному сайту Палкін сказав, що легендарний хорватський екс-футболіст цілком може стати головним тренером донецького колективу. Все залежатиме від бажання самого Срни, заявив гендиректор "гірників".

"Тут все залежить від Даріо. Якщо у нього буде бажання і ситуація складеться певним чином, то, ясна річ, все можливо, головне – бажання.

Читайте такожГендиректор Шахтаря пояснив скандальний трансфер українського таланта в російський клубАле я бачу, що йому подобається те, чим він займається зараз. Він повністю віддається процесу, і сьогодні немає розмови про тренерські амбіції. У футболі все швидко змінюється, подивимося, як буде в майбутньому. На власній позиції він шикарно виконує свої обов'язки, і всі, хто пов'язаний з його діяльністю, задоволені", – цитує Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

Даріо Срна в "Шахтарі":

  • Даріо дебютував у "Шахтарі" 12 липня 2003 року в поєдинку із запорізьким "Металургом". Тодішній тренер "гірників" Бернд Шустер на 76-й хвилині гри випустив Срну на поле замість бразильського форварда Брандао.
  • У грудні 2016 з'явилася інформація що Срна може перейти в іспанську "Барселону". Однак хорват прийняв рішення залишитися в "Шахтарі".
  • Влітку 2018 року в якості вільного агента Даріо Срна підписав контракт з італійським "Кальярі".
  • Даріо Срна є одним з найбільш титулованих гравців "Шахтаря" і справжньою легендою донецького клубу. За період кар'єри в "Шахтарі" Срна 9 разів ставав чемпіоном України, 7 разів вигравав Кубок України, 8 разів перемагав у Суперкубку України, а також є володарем Кубка УЄФА (2009). 
  • Загалом у футболці "гірників" Срна зіграв 537 матчів, відзначившись 49 забитими голами.