Я вже не в тому віці: Мессі заявив, що не поїде на Олімпіаду в Парижі

Мессі заявив, що фізично не готовий після Копа Америка їхати ще на один турнір.

Зірковий форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі заявив, що не поїде на Олімпійські Ігри до Парижа. Відповідно, він не зіграє проти української збірної.

Як заявив 36-річний гравець у інтерв'ю ESPN, він фізично не готовий після Копа Америка їхати ще на один турнір.

"Я говорив з тренером олімпійської збірної Хав'єром Маскерано. Ми обидва розуміємо ситуацію. Важко поїхати на Олімпіаду після Копа Америка. Я вже не в тому віці, щоб грати у такому графіку,  -сказав Мессі.

За його словами, зіграти на двох турнірах поспіль – це занадто.

"Мені потрібно ретельно вибирати, і було б занадто важко грати два турніри поспіль. Мені дуже пощастило грати на Олімпіаді, виграти її. Це був чудовий досвід на футбольному рівні", - наголосив Мессі

Як відомо, у групі збірна Аргентини зіграє проти України, Марокко та Іраку. Матч Україна – Аргентина відбудеться 30 липня о 18:00 за київським часом, і буде останнім для обох команд на груповому етапі.

Новини футболу

Тренерський штаб збірної України з футболу визначився зі складом гравців, які представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті Європи-2024. До Німеччини відправляться по 6 представників київського "Динамо" та донецького "Шахтаря", 12 гравців представляють іноземні клуби.

Головний тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич вважає, що нинішня українська збірна – найсильніша за увесь час незалежності та точно має вийти у плейоф на чемпіонаті Європи з футболу.

Вас також можуть зацікавити новини: