Ліонель Мессі не вийшов на товариський матч у Гонконгу / скріншот

Шанувальникам зірки футболу Ліонеля Мессі у Гонконгу запропонували повернути 50% вартості квитків після того, як їхній кумир не вийшов на поле у товариській грі його нинішнього клубу Інтер Майямі проти місцевої команди. Про це повідомляє Sky News.

Зазначається, що зірковий аргентинець через пошкодження весь матч спостерігав із лави запасних, тоді як уболівальники очікували його виходу на поле. Не дивно: вартість квитків на футбольне шоу за участю Мессі сягала 630 доларів США.

"Коли стало зрозуміло, що аргентинець не буде грати, фанати почали свистіти та підняли банери з написами на кшталт "Мессі немає, поверніть гроші". Пізніше багато хто також використовував соціальні мережі, щоб висловити свої скарги", - пише видання.

Відео дня
Розлючені фани Мессі у Гонконгу вимагали повернення грошей через відсутність кумира на полі / скріншот

Компанія-організатор матчу Tatler Asia вибачилася перед людьми, які залишилися розчарованими.

"Ми не уникнемо своєї відповідальності як організатори, і тому Tatler Asia запропонує всім, хто придбав квитки на день матчу в офіційних каналах, відшкодування 50%", — зазначили у компанії.

Сам футболіст також спробував вибачитися перед своїми шанувальниками.

"Кожен, хто мене знає, знає, що я завжди хочу грати — особливо в тих матчах, коли ми подорожуємо так далеко, і люди раді бачити наші ігри. Сподіваюся, ми зможемо повернутися і зіграти гру в Гонконгу", — написав Мессі у соцмережі китайською та іспанською мовами.

Останні новини футболу

У футболі з'явиться синя картка. Вона передбачатиме видалення гравця з поля на 10 хвилин в разі суперечок з арбітрами або зриву перспективної атаки суперника.

Раніше ФІФА офіційно затвердила новий формат чемпіонату світу з футболу. Так, ЧС-2026 стане найтривалішим в історії.

Вас також можуть зацікавити новини: