Мессі заявив, що не поїде на Олімпіаду в Парижі/ REUTERS

Зірковий форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі заявив, що не поїде на Олімпійські Ігри до Парижа. Відповідно, він не зіграє проти української збірної.

Як заявив 36-річний гравець у інтерв'ю ESPN, він фізично не готовий після Копа Америка їхати ще на один турнір.

"Я говорив з тренером олімпійської збірної Хав'єром Маскерано. Ми обидва розуміємо ситуацію. Важко поїхати на Олімпіаду після Копа Америка. Я вже не в тому віці, щоб грати у такому графіку,  -сказав Мессі.

Відео дня

За його словами, зіграти на двох турнірах поспіль – це занадто.

"Мені потрібно ретельно вибирати, і було б занадто важко грати два турніри поспіль. Мені дуже пощастило грати на Олімпіаді, виграти її. Це був чудовий досвід на футбольному рівні", - наголосив Мессі

Як відомо, у групі збірна Аргентини зіграє проти України, Марокко та Іраку. Матч Україна – Аргентина відбудеться 30 липня о 18:00 за київським часом, і буде останнім для обох команд на груповому етапі.

Новини футболу

Тренерський штаб збірної України з футболу визначився зі складом гравців, які представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті Європи-2024. До Німеччини відправляться по 6 представників київського "Динамо" та донецького "Шахтаря", 12 гравців представляють іноземні клуби.

Головний тренер львівських "Карпат" Мирон Маркевич вважає, що нинішня українська збірна – найсильніша за увесь час незалежності та точно має вийти у плейоф на чемпіонаті Європи з футболу.

Вас також можуть зацікавити новини: