Андрій Павелко назвав обов'язкові умови для проведення матчу / фото УАФ

Президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко відповів на пропозицію члена комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму та у справах молоді Дмітрія Свіщєва провести товариський матч між збірними України та Росії.

У коментарі російському сайту gazeta.ru Павелко назвав три умови для проведення матчу:

"Організація поєдинку може розглядатися тільки при наступних обов'язкових умовах. Матч може відбутися після повного відновлення територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів.

Відео дня

А ще після того, як наші провідні команди "Шахтар" і "Зоря", а також перший чемпіон і представник України в єврокубках "Таврія" зіграють матчі чемпіонату України на своїх домашніх стадіонах - на "Донбас Арені" в Донецьку, на "Авангарді" в Луганську, на "Локомотиві" в Сімферополі відповідно", - сказав Павелко.

Читайте такожБоярський дорікнув російській збірній після виходу України у плей-офф Євро-2020

"А ще після того, як там зазвучить гімн України, а також гімн Ліги чемпіонів, в якій виступає "Шахтар", а першим представником України була "Таврія", а також гімн Ліги Європи, де нашу країну представляє "Зоря", і за якими так скучили вболівальники Донецька, Луганська та Криму. До слова, поєдинок між збірними України та Росії в такому випадку можна буде організувати на одному з цих стадіонів. Або по черзі на кожному з них", - додав президент УАФ.

Вас також можуть зацікавити новини: