metalist.ua

У суботу, 27 листопада, харківський "Металіст" знову показав, що вміє створювати найкращу в Україні футбольну атмосферу.

На двох заходах – зустрічі з Фаресом Балулі в Metalist Fan Store і спілкуванні з гравцями в ресторані VIP-зони стадіону "Металіст" навряд чи вистачало місця для всіх охочих зустрітися зі своїми кумирами. Зазначимо, що французький легіонер розіграв для тих, хто прийшов, 60 ігрових футболок жовто-синіх, а потім брав участь і в другому заході.

metalist.ua

На зустріч з уболівальниками "Металіста", крім французького легіонера, прийшли лідери команди – Єгор Демченко, Олександр Рибка, Євген Підлепенець, Руслан Фомін, Кадім Гарріс, Браян Ріаскос, Матеус Пейшоту і Маїлтон. Кожен гість заходу мав можливість поставити улюбленцям питання, взяти автограф, сфотографуватися, а потім і поспілкуватися особисто. Всі шанувальники жовто-синіх, які відвідали цю масштабну подію, залишилися щасливими.

Відео дня
metalist.ua

Самі ж футболісти в один голос зізналися клубній прес-службі, що були приємно здивовані такій великій кількості харків'ян, які прийшли суботнім вечором на стадіон.

Варто зауважити, що така велика увага до подібних заходів – унікальне явище не тільки для українського, а й для європейського футболу.

"Металіст" вдячний найкращим в країні вболівальникам за таку підтримку і мотивацію ставати кращими день за днем!

Тільки Харків! Тільки перемога!

Нагадаємо, що завтра, 29 листопада, "Металіст" проведе кінцевий матч осінньої частини чемпіонату. Початок київської гри проти "Оболоні" – о 17:30, пряма трансляція – на телеканалі "Футбол 3".