Мессі зробив важливу заяву про своє майбутнє в збірній Аргентини після перемоги на ЧС-2022

Ліонель Мессі планує продовжувати свої виступи у складі збірної.

У неділю, 18 грудня, в Катарі був зіграний фінальний поєдинок ЧС-2022 з футболу, в якому збірна Аргентини перемогла національну команду Франції

Нападник і капітан збірної "альбіселесте" Ліонель Мессі прокоментував перемогу своєї команди у фіналі мундіалю, а також повідомив, що планує продовжити виступи у складі своєї національної команди.

"Очевидно, я хотів закрити цим свою кар'єру, я більше не можу ні про що просити. Слава богу, він дав мені все. Майже завершення моєї кар'єри таким чином, це вражає.

Кубок Америки, чемпіонат світу ... Це прийшло до мене майже в кінці. Я люблю футбол, те, чим я займаюся.

Це божевільно, я так хотів отримати титул, це найкрасивіше, що є. Подивіться, який прекрасний кубок. Я дуже хотів цього. Бог збирався дати мені це, у мене було відчуття, що це станеться. Ми багато страждали, але ми впоралися.

Я не вважаю, що прийшов час покинути збірну Аргентини. Я хочу продовжити виступати, зіграти ще кілька ігор, будучи чемпіоном світу. Хочу побачити, наскільки це буде шалено - виступати з трьома зірками на формі", - наводить слова Мессі Tyc Sports.

Зазначимо, що Мессі вперше у своїй кар'єрі став володарем титулу чемпіона світу. Ліонель також виходив зі збірною Аргентини у фінал ЧС в 2014 році, проте тоді "альбіселесте" поступилися Німеччині. 

Саме Ліонель Мессі був визнаний найкращим футболістом чемпіонату світу в Катарі.

Капітан збірної Аргентини зіграв на ЧС-2022 сім матчів, в яких забив сім голів і віддав три гольові передачі.

Крім того, на мундіалі в Катарі Мессі підкорився унікальний рекорд - він став першим в історії ЧС гравцем, який забивав на кожній зі стадій протягом одного чемпіонату світу. 

Нагадаємо, на стадії групового етапу Мессі забивав Саудівській Аравії та Мексиці, в 1/8 фіналу він забив Австралії, у чвертьфіналі - Нідерландам, у півфіналі - Хорватії та двічі відзначився у фінальному поєдинку з Францією. 

Вас також можуть зацікавити новини: