Зіркового французького футболіста підозрюють у зґвалтуванні, - ЗМІ

Кіліан Мбаппе минулого тижня здійснив короткий візит до Швеції.

Французькому форварду мадридського "Реала" Кіліану Мбаппе повідомлено про підозру у ймовірному зґвалтуванні у готелі Стокгольма. Про це інформує TV4.

Зазначається, що 25-річного футболіста повідомили про підозру в зґвалтуванні в готелі в центрі Стокгольма. Жінка звернулася по допомогу та назвала зірку французького футболу злочинцем. Зараз проводяться слідчі дії.

"Гравець "Реала" Кіліан Мбаппе минулого тижня здійснив короткий візит до Швеції. Після двох днів у Стокгольмі він покинув країну в п'ятницю вдень на приватному літаку. ... Після візиту, який включав, серед іншого, відвідини нічного клубу та ресторанів, француз зараз перебуває під слідством за підозрою у зґвалтуванні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили правоохоронці, у суботу жінка звернулася за допомогою до лікарні для жертв зґвалтування та повідомила, що зазнала сексуального насильства з боку Кіліана Мбаппе. Визначеним місцем злочину є готель Bank Hotel у центрі Стокгольма, де жив зірка футболу. При цьому прокурор Марина Чиракова, яка веде досудове розслідування, підтверджує, що в поліцію надійшла заява про підозру в зґвалтуванні, але про цю справу мовчить:

"Єдине, що я можу сказати – це інцидент, злочин, який кваліфікується як зґвалтування і який був скоєний 10 жовтня в центрі Стокгольма, в готелі. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати, чи причетна до цього певна названа особа".

Сам футболіст назвав інформацію про підозру "фейковими новинами".

Останні новини футболу

Напередодні збірна України розписала "мирову" з чехами в Лізі націй. Таким чином підопічні Сергія Реброва зберегли шанси на підвищення в класі.

Раніше "синьо-жовті" з рахунком 1:0 перемогли команду Грузії. До цього підопічні Сергія Реброва зазнали двох поразок - від збірних Албанії та Чехії. Після чотирьох турів збірна України має в активі 4 пункти.

Вас також можуть зацікавити новини: