Михайло Мудрик готовий зіграти проти Манчестер Юнайтед / фото facebook.com/ChelseaFC

У середу, 6 грудня, відбудеться центральний поєдинок 15-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Манчестер Юнайтед" зустрінеться з лондонським "Челсі". 

Гра пройде на знаменитому стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері. Головним арбітром зустрічі призначений Кріс Кавана. 

"Манчестер Юнайтед" після 14-ти турів йде на 7-й позиції в турнірній таблиці чемпіонату Англії. В активі "червоних дияволів" 24 набраних очки. "Челсі" з 19 балами займає 10-е місце. 

Відео дня

У минулому турі АПЛ лондонський клуб здобув перемогу над "Брайтоном" з рахунком 3:2. Два голи у складі "синіх" забив Енцо Фернандес, ще один м'яч в активі Леві Колвілла. "Манчестер Юнайтед" в рамках 14-го туру програв в гостях проти "Ньюкасла" (0:1). 

Манчестер Юнайтед - Челсі: прогноз

Фаворитом поєдинку "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" з невеликою перевагою є лондонський клуб. Перемога команди Маурісіо Почеттіно оцінюється коефіцієнтом 2,48. Ставки на тріумф "червоних дияволів" приймаються з коефіцієнтом 2,80. Нічия - 3,65. 

На гол "Юнайтед" в матчі з "Челсі" ставки приймають з коефіцієнтом 1,26. Гол "синіх" оцінюється коефіцієнтом 1,23. 

Найбільш вірогідним результатом матчу "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,40. 

Манчестер Юнайтед - Челсі: трансляція

На території України пряму трансляцію матчу "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї зустрічі буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Додамо, що в минулому сезоні АПЛ "Челсі" жодного разу не зміг виграти у "Манчестер Юнайтед": матч першого кола на полі "синіх" завершився внічию (1:1), а в другому колі "червоні дияволи" на домашньому стадіоні виграли з рахунком 4:1

Вас також можуть зацікавити новини: