Аллах'яр Сайядманеш / фото zarya-lugansk.com

20-річний іранський нападник Аллах'яр Сайядманеш оголосив, що він покидає луганську "Зорю".

Форвард опублікував у своєму Instagram пост, де зворушливо попрощався з командою.

"Завжди важко прощатися з тими, кого любиш. Але після прекрасних 1,5 року з командою і неймовірними фанатами можу лише сказати, що "Зоря" назавжди залишиться в моєму серці. Я ніколи не забуду ці неймовірні часи і спогади, яких ми досягли за цей період. Хочу подякувати усім партнерам по команді, тренерам і персоналу за все, що вони зробили, як допомогли мені стати сильнішим як людині, так і футболістові. Прощай, "Зоря". Мужики", - написав Аллах'яр.

Відео дня
фото instagram.allahyar_sayyadmanesh

Сайядманеш виступав за "Зорю" на правах оренди, адже його контракт належить турецькому "Фенербахче". В "Зорі" Аллах'яр грав з жовтня 2020 року, тепер термін оренди завершився, а луганський клуб не домовився щодо продовження орендної угоди.

Аллах'яр повернеться до "Фенербахче", але ЗМІ повідомляли, що харківський "Металіст" може підписати іранця на повноцінній основі.

В поточному сезоні УПЛ Сайядманеш забив 7 м'ячів та віддав 4 гольові передачі. Також в його активі 2 голи в Лізі конференцій УЄФА.

"Зоря": результати в сезоні

  • "Зоря" пішла на зимову паузу на четвертому місці з 36 очками. Луганці відстають на 4 бали від "Дніпра-1", котрий посідає третю позицію.
  • В 1/4 фіналу Кубка України "Зоря" зіграє проти харківського "Металіста" навесні 2022 року.
  • Луганський клуб набрав 7 очок та завершив груповий етап Ліги конференцій на третьому місці.