Мірча Луческу / фото УНІАН

Керманич київського "Динамо" Мірча Луческу відреагував на поразку від донецького "Шахтаря" в матчі за Суперкубок України.

Слова 76-річного румуна приводить sport.ua.

"Нічого коментувати, "Шахтар" був краще. Ця гра могла б і не відбутися, адже ми - і чемпіони, і володарі Кубка. "Шахтар" сьогодні більше хотів домогтися успіху. У нас теж були хороші можливості на початку гри. У такій грі перший гол вирішує багато, і ми могли його забити, тоді все було б по-іншому. Але першими пропустили ми, і після цього стало складно грати. Сьогодні вони були індивідуально сильніші за нас", - сказав Мірча.

Відео дня

"Що мені не сподобалося, так це атмосфера. Не розумію, чому всі так агресивно поводилися. Вони вибігали на нашу територію, коли святкували гол. Я вітаю їх із перемогою, але є моменти, які мені не сподобалися. Ми знали, як вони будуть грати, я попереджав гравців. У нас були моменти, але ми їх не реалізували і дали їм відчути впевненість. Наші заміни? Гравці вийшли, коли рахунок вже був 0:3. Було вже важко щось виправити", - додав Луческу.

"Сподіваюся, в нашому наступному матчі буде менше агресії. Це свято було зіпсовано агресивною поведінкою представників "Шахтаря". Давно не бачив стільки агресії, це неповага до нас як до команди", - завершив думку досвідчений тренер.

"Шахтар" - "Динамо": підсумки матчу за Суперкубок України-2021

  • "Шахтар" здобув свій 9-й Суперкубок України в історії. На рахунку киян теж 9 перемог у цьому турнірі.

  • "Гірники" виграли свій 36-й трофей за часи незалежності України. У "Динамо" - 38.

  • 42-річний наставник "Шахтаря" Роберто Де Дзербі виграв свій перший трофей в тренерській кар'єрі.