Джеррард повертається в АПЛ / фото REUTERS

Колишній футболіст "Ліверпуля" і збірної Англії, який нині очолює шотландський "Рейнджерс" Стівен Джеррард близький до повернення в англійську Прем'єр лігу. 

Як повідомляє британська преса, легендарний Джеррард готовий прийняти пропозицію "Астон Вілли" і стане біля керма бірмінгемського клубу вже в п'ятницю. "Віллі" залишилося лише залагодити формальності за розміром компенсації з "Рейнджерс". 

Читайте такожУ героя збірної Данії на Євро-2020 діагностували невиліковну хворобуСтівен Джеррард стане найбільш високооплачуваним тренером за всю історію іменитого клубу з Бірмінгема. Незважаючи на цей факт, як повідомляє глава спортивного відділу журналу The Economist Хаміш Азул, екс-зірка "Ліверпуля" прийняв рішення покинути "Рейнджерс" не через гроші. 

Відео дня

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що "Астон Вілла" відправила у відставку головного тренера Діна Сміта, який працював з клубом три роки. 

Кар'єра Стівена Джеррарда

  • З 8 років виховувався в Академії "Ліверпуля". У 1998 році дебютував в основному складі команди.
  • У складі "Ліверпуля" зіграв понад 700 матчів, в яких забив майже дві сотні голів. 
  • З "Ліверпулем" вигравав двічі Кубок Анлії, тричі Кубок Ліги, двічі Суперкубок Англії, Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА і двічі Суперкубок УЄФА.
  • У 2015 році покинув "Ліверпуль", провівши сезон в американському "Лос-Анджелес Гелаксі".
  • З 2017 по 2018 рік Джеррард працював з командою "Ліверпуля" у віці до 19 років.
  • У 2018-му він очолив "Рейнджерс" і став з командою чемпіоном Шотландії в сезоні-2020/21.