Серхіо Рамос - гравець ПСЖ / фото psg.fr

Один з найкращих захисників світу Серхіо Рамос, який нещодавно покинув мадридський "Реал", перейшов до французького ПСЖ.

Про це повідомив офіційний сайт ПСЖ.

Угода з 35-річним футболістом розрахована на два роки - до літа 2023-го.

Відео дня

"Париж вітає одного з найкращих гравців нашого часу. Рамос - один з найкращих захисників в історії. Його величезний досвід і його амбіції повністю гармоніюють з клубними", - підкреслив президент ПСЖ Насер Аль-Хелаїфі.

"Дуже радий приєднатися до ПСЖ. Це великі зміни для мене і новий виклик. Пишаюся тим, що став частиною цього амбітного проекту. Хочу допомагати команді вигравати титули", - сказав Рамос.

Читайте також"Повернення Супермена": легендарний 43-річний воротар Буффон змінив клуб (відео)

Серхіо Рамос: легенда "Реала"

  • 35-річний Рамос виступав за "Реал" з 2005 року після переходу з "Севільї" і покинув "вершкових" у цьому році. Він був капітаном команди з 2015 року.
  • На його рахунку 101 гол і 40 асистів у 670 матчах за клуб. У тому числі він забивав надважливі голи у двох фіналах Ліги чемпіонів проти "Атлетіко" і ряді інших матчів.
  • Разом з "Реалом" Рамос 5 разів виграв чемпіонат Іспанії, 2 - Кубок Іспанії, 4 - Суперкубок країни, 4 - Лігу чемпіонів, 3 - Суперкубок УЄФА, 4 - Клубний чемпіонат світу.
  • Рамос є найкращим бомбардиром серед захисників, які виступали в чемпіонаті Іспанії в 21 столітті (74 голи).
  • У складі збірної Іспанії Рамос провів 180 матчів і забив 23 голи.