Джек Гріліш / Фото REUTERS

Зірковий футболіст "Манчестер Сіті" і збірної Англії Джек Гріліш потрапив у новий скандал.

Як повідомляє видання The Sun, 26-річний півзахисник "городян" в стані алкогольного сп'яніння намагався потрапити в місцевий бар, проте охорона його не пустила, оскільки знаменитий футболіст був занадто п'яний. 

Відзначається, що англійський футболіст вартістю 100 мільйонів фунтів стерлінгів не міг самостійно рухатися, тому його вів по вулиці товариш.

Відео дня

Один з жителів Манчестера в мережі опублікував відео цього скандального епізоду.

Це далеко не перший подібний випадок за участю зіркового одноклубника Олександра Зінченка. Два місяці тому, головний тренер "Ман Сіті" Пеп Гвардіола виключив Гріліша і Філа Фодена через те, що іспанець був незадоволений станом, в якому вони з'явилися на тренування після нічного відпочинку.

Читайте такожШкуродер: зірковий партнер Ярмоленка по Вест Хему побив свого кота (відео)Нагадаємо, "Манчестер Сіті" придбав Джека Гріліша у "Астон Вілли" за 100 мільйонів фунтів. Однак англієць поки не виправдав вкладених у нього коштів. У поточному сезоні Грилиш зіграв за "городян" в 16 матчах АПЛ, відзначившись всього двома забитими голами і двома асистами. 

Наступний матч "Ман Сіті" зіграє проти "Брентфорда" 9 лютого в рамках 24-го туру АПЛ. Після даного скандалу навряд-чи варто очікувати, що Гвардіола випустить Гріліша на поле в цій грі. 

Чемпіонат Англії: положення команд у лізі

  • Лідером першості є "Манчестер Сіті" з 57 балами в активі. На другій позиції йде "Ліверпуль" з 48 очками. Третій рядок за "Челсі" - 47 очок.
  • Головний аутсайдер першості АПЛ "Бернлі". В активі "бордових" 13 набраних очок за 19 зіграних матчів. Також в зоні вильоту знаходяться "Ньюкасл" і "Уотфорд", в активі яких по 15 зароблених балів.