Футболісти київського Динамо / фото ФК Динамо Київ

У четвер, 8 лютого, київське "Динамо" зіграло черговий контрольний поєдинок в рамках навчального-тренувального збору в Туреччині

Суперником "біло-синіх" був футбольний клуб "Лієпая" з Латвії. 

Гра завершилася розгромною перемогою підопічних Олександра Шовковського з рахунком 5:2. 

У першому таймі футболісти "Динамо" забили три м'ячі - відзначилися Антон Царенко, Максим Дячук і Владислав Супряга. У другому таймі кияни забили ще два м'ячі. Забиті голи в активі Олександра Караваєва та Владислава Ваната. 

"Динамо" - "Лієпая" - 5:2

Голи: Царенко, 8, Дячук, 22, Супряга, 34, Караваєв, 52, Ванат, 66 - Каїрмані, 18, Сілагадзе, 43

"Динамо": Нещерет (Моргун, 46), Дубінчак (Вівчаренко, 63), Біловар (Попов, 56), Сирота (Малиш, 63), Дячук, Шепелєв (Шапаренко, 46), Андрієвський (Бражко, 63), Беніто (Кабаєв, 63), Царенко (Буяльський, 46), Караваєв (Волошин, 63), Супряга (Ванат, 63)

Огляд матчу: 

Відзначимо, що на зборах в Туреччині "Динамо" зіграло вже п'ять матчів. Раніше підопічні Олександра Шовковського програли "Баллкані" (0:2) і "Легії" (1:3), перемогли "Пахтакор" (5:1) і поступилися "Левскі" (0:1). 

Свій наступний матч на зборах у Туреччині "Динамо" зіграє 9 лютого проти футбольного клубу "Шкендія" з Північної Македонії. 

Нагадаємо, київське "Динамо" займає п'яте місце в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. В активі "біло-синіх" 28 набраних очок. 

Вас також можуть зацікавити новини: