Артем Довбик / скріншот з трансляції MEGOGO

Нападник "Жирони" Артем Довбик несподівано не потрапив до заявки команди на матч 23-го туру чемпіонату Іспанії проти "Сосьєдаду"

Як стало відомо, український форвард отримав травму коліна на тренуванні каталонців напередодні матчу. Були підозри на розрив меніска. 

Головний тренер "біло-червоних" Мічел прокоментував пошкодження Довбика і оцінив шанси Артема зіграти проти мадридського "Реала" в наступному турі іспанської Ла Ліги. 

Відео дня

"Травма Довбика зовсім незначна. Якби матч був, наприклад, у вівторок, то він міг би зіграти", - наводить слова Мічела видання Marca.

Відзначимо, що це хороші новини не тільки для "Жирони", але і для збірної України, яку чекає важливий поєдинок плей-офф відбору на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини. Гра відбудеться 21 березня. 

Додамо, що Артем Довбик є найкращим бомбардиром "Жирони", а також лідером бомбардирських перегонів у Ла Лізі. У цьому сезоні на рахунку українця 14 забитих голів і 6 гольових передач в 21 матчі. 

Свій наступний поєдинок "Жирона" зіграє проти мадридського "Реала". Гра відбудеться 10 лютого. Початок зустрічі - о 19:30 за київським часом. 

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії "Жирона" посідає друге місце. В активі "біло-червоних" 56 набраних очок. Мадридський "Реал" з 57 балами йде на першій позиції. 

Вас також можуть зацікавити новини: