Юрген Клопп / фото REUTERS

Напередодні завершилася пауза на матчі збірних і футболісти почали повертатися в розташування своїх клубів. 

Повернувся в розташування "Ліверпуля" і захисник збірної Греції Костас Цимікас. Причому грек повернувся з новим іміджем. Волосся Костаса було зібране в пучок.

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп не оцінив новий імідж грека і потролив свого підопічного, запропонувавши тому гроші, щоб отримати можливість зістригти йому хвостик.

Відео дня

"Спочатку я подумав, що Дарвін Нуньєс схуд. Скільки тобі заплатити, щоб я міг зрізати це неподобство?", - пожартував наставник "Ліверпуля".

Додамо, що збірна Греції зіграла два матчі в Лізі націй під час паузи на міжнародні ігри. Греки поступилися Кіпру (0:1) і перемогли збірну Північної Ірландії (3:1). Костас Цимікас зіграв обидва матчі в основному складі, результативними діями не відзначився. 

За підсумками групового турніру Ліги націй Греція посіла перше місце в групі 2 дивізіону С і піднялася в дивізіон В. 

Свій наступний матч "Ліверпуль" зіграє проти "Брайтона" в рамках 9 туру АПЛ. Поєдинок запланований на 1 жовтня. Початок зустрічі о 17:00 за київським часом. 

Нагадаємо, після 8 турів "Ліверпуль" йде на восьмій позиції в турнірній таблиці АПЛ з 9 балами в активі. Лідирує у чемпіонаті лондонський "Арсенал", кольори якого захищає українець Олександр Зінченко. У "канонірів" 18 очок.

Вас також можуть зацікавити новини: