"Їдь негайно!": Луческу готовий відпустити до Італії перспективного форварда Динамо

Владислав Супряга може переїхати до Серії А.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу поділився міркуваннями про перспективи нападника Владислава Супряги. Румунський фахівець залюбки відпустив би форварда у більш потужний чемпіонат.

Про це повідомляє Tuttosport. 

"Владислав - талант, він швидкий і хороший в грі обома ногами. Йому потрібно поліпшити гру в повітрі, але Супрязі всього 21 рік. Після перемоги на чемпіонаті світу U-20 зі збірною у 2019 році, й досвіду, отриманому з нами в "Динамо", йому буде потрібен досвід в сильному закордонному чемпіонаті, щоб зробити ривок", - сказав Луческу.

"Я завжди першим заохочую молодих людей спробувати себе на вищому рівні. Якщо Супряга скаже мені, що у нього є можливість поїхати в сильну лігу, і особливо в Серію А, то я відповім: "Їдь негайно". Чутки про 9 мільйонів? Я не хочу говорити про такі питання. Я його тренер, він мій гравець, і я щасливий працювати з ним", - додав румун.

Сьогодні Супряга разом з "Динамо" вирушив до Швейцарії на збори.

Читайте також"Він все ще Владик": екс-тренер Динамо Хацкевич висловився про зірку київського клубу

Владислав Супряга в "Динамо": що потрібно знати

  • Влітку 2020 року Супряга повернувся в "Динамо" після успішної оренди в "Дніпрі-1". Під керівництвом Мірчі Луческу він спершу навіть став основним форвардом, але пізніше програв конкуренцію партнерам.
  • У минулому сезоні у всіх турнірах на рахунку Супряги 3 забитих голи.
  • Раніше футболістом цікавилася італійська "Болонья". Спортивний директор клубу 3 жовтня повідомив, що італійці згорнули переговори щодо Супряги.
  • 8 жовтня 2020 року Супряга продовжив контракт з "Динамо", підписавши довгострокову угоду.