Футболісти збірної Італії / фото REUTERS

У п'ятницю, 17 листопада, відбудеться поєдинок дев'ятого туру кваліфікації Євро-2024 з футболу, в якому збірна Італії зіграє проти Північної Македонії. 

Гра пройде на стадіоні "Олімпіко" в Римі. Головним арбітром цієї зустрічі призначений німецький рефері Фелікс Цваєр. 

Збірна Італії в рамках відбору на ЧЄ-2024 зіграла 6 матчів і набрала 10 очок. "Скуадра Адзурра" здобула три перемоги, один матч зіграла внічию і зазнала двох поразок. Збірна Північної Македонії набрала 7 очок за 6 ігор. Команда Благої Мілевського здобула дві перемоги, один матч зіграла внічию і три гри програла. 

Відео дня

Перший поєдинок цих команд в рамках поточного відбору на ЧЄ завершився внічию з рахунком 1:1. У складі збірної Італії в тій грі відзначився Чіро Іммобіле, а за Північну Македонію забив Еніс Барді. 

Становище команд у групі С кваліфікації Євро-2024: Англія (6 матчів, 16 очок), Україна (7 матчів, 13 очок), Італія (6 матчів, 10 очок), Північна Македонія (6 матчів, 7 очок), Мальта (7 матчів, 0 очок). 

Відзначимо, що збірна Північної Македонії вже втратила шанси отримати пряму путівку на Євро-2024. Збірна Італії, в свою чергу, за путівку на континентальну першість бореться зі збірною України. Італії потрібно перемогти Північну Македонію, щоб мати перевагу перед матчем заключного туру кваліфікації проти збірної України. 

Італія - Північна Македонія: прогноз

Беззаперечним фаворитом цієї зустрічі є збірна Італії. Ставки на перемогу "Скуадри Адзурри" приймаються з коефіцієнтом 1,15. Перемога Північної Македонії оцінюється коефіцієнтом 25,00. Нічия - 8,10. 

Аналітики вважають, що в матчі Італії та Північної Македонії буде забито не менше двох голів. Ставки на тотал голів більше 2,5 приймаються з коефіцієнтом 1,58. Тотал голів менше 2,5 - коефіцієнт 2,48. 

Гол "Скуадри Адзурри" в цьому протистоянні оцінюється коефіцієнтом 1,04. На гол Північної Македонії можна поставити з коефіцієнтом 2,50. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку Італія - Північна Македонія на думку аналітиків є перемога "Скуадри Адзурри" з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 5,40. 

Італія - Північна Македонія: трансляція

Матч кваліфікації Євро-2024 між збірними Італії та Північної Македонії на території України покаже відеосервіс MEGOGO. 

Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Додамо, що у фінальну частину Євро-2024 з футболу вийдуть команди, які займуть перше і друге місця у відбірковій групі. 

Вас також можуть зацікавити новини: