Кубок Ліги чемпіонів / фото REUTERS

Сезон Ліги чемпіонів-2022/2023 поступово підходить до вирішальної стадії. 

У гонці за головний клубний трофей Європи залишилися: "Реал" Мадрид (чинний переможець Ліги чемпіонів), "Наполі", "Челсі", "Бенфіка", "Баварія", "Мілан", "Інтер" і "Манчестер Сіті". 

Напередодні матчів 1/4 фіналу букмекери визначили головного фаворита на перемогу у турнірі.

Відео дня

На думку аналітиків, головним фаворитом на перемогу у ЛЧ-2023 є англійський "Манчестер Сіті". Коефіцієнт на тріумф підопічних Пепа Гвардіоли – 3,20.

Хороші шанси виграти турнір також у мюнхенської "Баварії". На перемогу німецького клубу букмекери приймають ставки з коефіцієнтом 4,50.

А ось шанси "Реала" захистити титул не такі вже й високі. Перемога "вершкових" цього сезону Ліги чемпіонів оцінюється коефіцієнтом 7,50. Примітно, що шанси на тріумф "Наполі", який вперше у своїй історії пробився до чвертьфіналу ЛЧ, на думку аналітиків є вищими, ніж мадридського "Реала" - 4,75.

Найменше шансів виграти Лігу чемпіонів цього року, на думку букмекерів, італійський "Мілан". Коефіцієнт на тріумф "росонері" - 25,00.

На перемогу "Челсі", "Інтера" та "Бенфіки" у поточному розіграші ЛЧ можна зробити ставку з коефіцієнтом 15,00.

Варто зазначити, що "Манчестер Сіті", який вважається головним фаворитом турніру, ще жодного разу не вигравав Лігу чемпіонів. "Городяни" були найближчими до перемоги в ЛЧ у сезоні-2020/2021, проте у фіналі команда Пепа Гвардіоли поступилася "Челсі".

Нагадаємо, в 1/4 фіналу було сформовано такі пари:

  • "Реал" Мадрид (Іспанія) - "Челсі" (Англія)
  • "Інтер" Мілан (Італія) - "Бенфіка" (Португалія)
  • "Манчестер Сіті" (Англія) - "Баварія" (Німеччина)
  • "Мілан" (Італія) - "Наполі" (Італія)

Перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів будуть зіграні 11 і 12 квітня, ігри у відповідь - 18 і 19 квітня. Фінал турніру відбудеться 10 червня у Стамбулі.

Вас також можуть зацікавити новини: