Хацкевич назвав головну проблему Динамо

Білоруський фахівець вважає, що такий клуб не може п'ять років грати без забивного нападника.

Колишній головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич назвав серйозну проблему київської команди.

У коментарі meta-ratings.com.ua Хацкевич сказав, що такий клуб як "Динамо", не може п'ять років грати без забивного нападника.

"Зараз всі говорять про те, що в "Динамо" немає нападника, у зв'язку з чим в цій ролі грає Гармаш. Що стосується Супряги, який за своїм амплуа є форвардом, то Владу в першу чергу потрібно зачохлити своє "я" і працювати над собою. Якщо він це зробить, то з нього вийде хороший нападник. Але ось уже п'ять років працювати і грати без форварда такий клуб, як "Динамо"(Київ) не повинен".

"Необхідно мати страйкера, який забиває м'ячі. Завдяки якому ставиться крапка в атаці. Все можна робити добре. "Динамо" зараз здорово грає в перехідних фазах, але ось кінцівки немає. Гармаш - це не нападник".

Білоруський фахівець висловив думку, що "Динамо" не поступалося "Барселоні", але команді не вистачило форварда:

Читайте такожЛуческу розповів, що йому сподобалося в програному матчі з Барселоною

"По ходу гри було видно, що на сьогоднішній день "Динамо" ні в чому не поступається "Барселоні". Повторюся: київській команді лише потрібна людина, яка буде ставити крапку".

"Динамо": результати в сезоні

  • У чемпіонаті України "Динамо" лідирує після 11 турів. Кияни на 3 очки випереджають "Шахтар".
  • У Лізі чемпіонів "Динамо" зіграло внічию з "Бенфікою" (0:0), розгромно програло "Баварії" (0:5), а також "Барселоні" (0:1). У своїй групі кияни займають останнє місце.
  • У матчі за Суперкубок України-2021 "Динамо" програло "Шахтарю" з рахунком 0:3.