Гвардіола назвав екс-наставника Шахтаря наступним тренером Манчестер Сіті

Пеп Гвардіола вражений роботою італійця Роберто Де Дзербі.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола здивував заявою про наступного наставника "городян". 

Як повідомляє видання The Telegraph, у травні цього року після матчу "Брайтон" - "Манчестер Сіті" (1:1), який пройшов на стадіоні "Амекс", іспанський фахівець сказав гравцям "Брайтона": "Це наступний тренер "Манчестер Сіті" і кинув погляд у бік Роберто Де Дзербі.

Варто відзначити, що Гвардіола багато разів робив компліменти колишньому тренеру "Шахтаря". Також Пеп одного разу назвав Де Дзербі одним з найвпливовіших тренерів за останні 20 років.

Нагадаємо, контракт Пепа Гвардіоли з "Манчестер Сіті" закінчується в 2025 році. Раніше ЗМІ повідомляли, що після закінчення контракту з "городянами" Гвардіола покине клуб, так як він планує спробувати свої сили в національній збірній. Інтерес до нього проявляють збірні Англії та Іспанії. 

Контракт Роберто Де Дзербі з "Брайтоном" розрахований до літа 2026 року. Попереднім місцем роботи італійського фахівця був донецький "Шахтар", який він покинув через початок повномасштабної війни в Україні. 

Додамо, що в суботу, 21 жовтня, "Манчестер Сіті" зіграє проти "Брайтона" на "Етіхаді" в рамках 9-го туру АПЛ. 

Перед стартом 9-го туру команда Пепа Гвардіоли посідає третє місце в турнірній таблиці АПЛ з 18 балами в активі. "Брайтон" набрав 16 балів за 8 ігор і йде на 6-й позиції. 

Вас також можуть зацікавити новини: