Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", львівський бізнесмен і меценат

Футбольна команда "Рух" U-19 стала чемпіоном України серед юнацьких команд, обігравши на виїзді одеський "Чорноморець" U-19. "Жовто-чорні" другий сезон поспіль стали чемпіонами України серед молодіжних команд.

Григорій Козловський, засновник ФК "Рух" і відомий львівський бізнесмен та меценат, привітав "жовто-чорних" з цим досягненням й також відзначив внесок тренерського штабу. Він подякував Віталію Пономарьову, який три роки створював цю команду.

Козловський нагадав, що торік "Рух" став переможцем Чемпіонату України і дійшов до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА. "І в цьому сезоні продовжив чемпіонський шлях!" - зазначив він.

Відео дня

Козловський додав: "Переможний маятник не повинен припиняти свого руху, а футбольний клуб "Рух" і надалі робитиме все, щоб прогресувати на шляху до найвищих цілей".

Також Козловський зазначив, що тренерський штаб на чолі з Михайлом Дячуком-Ставицьким привів юнацьку команду до чемпіонства.

Григорій Козловський прокоментував перемогу ФК "Рух" у чемпіонаті U19

Ця перемога вважається високим досягненням юної команди, адже навіть головна українська команда "Динамо" не може похизуватися такими успіхами.

"Рух" U-19 встановив унікальний рекорд

"Рух" U-19 встановив унікальний рекорд, пройшовши серії в 40 матчів без поразок у Чемпіонаті України. У цьому сезоні "жовто-чорні" перемагали і "Динамо" U-19, і "Шахтар" U-19.

ФК "Рух" продовжив чемпіонський шлях

Зазначається, що "рухівці" з початку поєдинку контролювали м'яч та пресували суперника. На 35-й хвилині гри футболісти "Руху" відібрали м'яч на правому фланзі, швидко перевели його до Теслюка, той - на Столярчука, а далі голкіпер Непейпієв не залишив шансів воротареві "Чорноморця", результат - 0:1.

Другий тайм теж відзначився перевагою львівської команди. Вже до закінчення компенсованого часу захисник "жовто-чорних" Андрій Кітела впевненим ударом із пенальті встановив остаточний рахунок гри - 2:0 на користь львівської команди.  "Рух" переміг з рахунком 2:0 і за тур до закінчення молодіжної ліги став чемпіоном України.

Другий тайм теж відзначився перевагою львівської команди "Рух"

Після тріумфу "Руху" почесний президент "жовто-чорних" Григорій Петрович Козловський на одеському полі поділився власними роздумами про успіх ФК. Він нагадав, що торік чемпіонство львів'ян називали випадковістю. Та у нинішньому сезоні в команду прийшли нові гравці - і ФК "Рух" знов став чемпіоном України, цього разу - у повноцінному чемпіонаті за тур до його завершення.

"Рух" тріумфував на футбольному полі

Академія футболу ФК "Рух" заснована та за постійної підтримки Григорія Козловського має висококласну інфраструктуру: спорткомплекс на околиці Львова включає 8 тренувальних полів останнього покоління та спортзал. На її базі фактично цілодобово працюють над пошуком та підтримкою футболістів футболістів, їхньою профпідготовкою та розвитком.

Академія футболу ФК "Рух" має висококласну інфраструктуру