Георгій Судаков та Олександр Зінченко / фото УАФ

Півзахисник донецького "Шахтаря" Георгій Судаков розповів про підготовку збірної України до вирішального поєдинку кваліфікації Євро-2024 проти національної команди Італії.

24-річний футболіст зазначив, що "синьо-жовті" мріють потрапити на ЧЄ-2024 з футболу і будуть боротися за перемогу у грі проти "Скуадри Адзурри". 

"Стиль і принципи гри після приходу Реброва не змінилися, нам подобається грати в атаці, володіти м'ячем. Маючи більше партнерів по команді в Європі, ми маємо більше впевненості та міжнародного досвіду. Мудрик і Трубін тепер, так би мовити, приносять більше енергії і знань.

Відео дня

Хто з "Скуадри Адзурри" мені подобається? Півзахисники - Дзаньоло, Барелла, Локателлі. Італія дуже сильна, вони чинні чемпіони Європи, я дуже поважаю їх. Але ми будемо боротися за перемогу і докладемо всіх зусиль. Перемогти Італію і потрапити на євро - це наша мрія. Після настання миру, звичайно", - наводить слова Судакова La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, збірна України зіграє з Італією в заключному турі кваліфікації Євро-2024. Переможець цієї гри отримає пряму путівку на чемпіонат Європи. 

Додамо, що через повномасштабне вторгнення російських окупантів збірна України номінально домашній матч проти Італії проведе в німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена". Поєдинок відбудеться 20 листопада о 21:45 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: