Рубен Гарсія / фото twitter.com/RubenGarcia14

Півзахисник футбольного клубу "Осасуна" Рубен Гарсія надає гуманітарну допомогу українським біженцям, постраждалим від військового вторгнення російських окупантів. 

28-річний іспанець скористався паузою в Ла Лізі і відправився до Варшави для надання підтримки біженцям, які перетинають кордон України з Польщею.

"Сусід розповів мені, що з двома друзями їде до Варшави з медикаментами, підгузками, дитячим харчуванням. Всього 12 осіб.

Відео дня

Футболісти живуть як би в міхурі, але не можна втрачати зв'язок з реальністю. Я відчував, що повинен зробити свій внесок.

З Польщі нам повідомили, що найвища потреба – в підгузниках, дитячому харчуванні, консервах, а також ліках, рукавичках, медичному приладді.

Також ми привезли фуру одягу, хоча нам сказали, що потрібно менше. У нас п'ять вантажівок, забитих доверху", - сказав Рубен Гарсія в інтерв'ю виданню Cadena SER.

Рубен Гарсія зіграв 28 матчів у складі "Осасуни" в поточному сезоні чемпіонату Іспанії, відзначившись одним забитим голом та 4 асистами. Загалом у Ла Лізі зіграв 207 матчів, у яких забив 20 голів.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже другий місяць. 

Вас також можуть зацікавити новини: