Володимир Разуванов у формі КПРФ / фото скріншот

4 лютого збірна України зіграє проти Росії в рамках півфіналу чемпіонату Європи з футзалу. Матч розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Напередодні гри журналісти знайшли "зраду". 29-річний гравець збірної України Володимир Разуванов на клубному рівні захищає кольори російської команди "Динамо-Самара". А перед цим він з 2018 по 2020 рік грав за інший клуб з Росії - КПРФ, який на фінансуванні в однойменної політичної партії.

У складі "комуністів" Разуванов став чемпіоном Росії-2020. Володимир грав у футболці, на якій був зображений серп і молот.

Відео дня
false

Разуванов - уродженець Макіївки, Донецька область. За освітою Володимир - магістр економіки.

false

У матчі чвертьфіналу Разуванов забив гол у ворота Казахстану і допоміг Україні вийти до півфіналу турніру.

Володимир Разуванов (у жовтому) в матчі проти Казахстану

Зазначимо, що лідер збірної України Петро Шотурма також виступав за КПРФ. Уродженець Івано-Франківська грав за російський клуб з 2014 по 2015 рік.

Читайте такожУкраїна - Росія: де дивитися півфінал Євро-2022 з футзалу

Україна - Росія: перед матчем

  • Збірна України посіла друге місце в групі А, здобувши одну перемогу при двох поразках. "Жовто-сині" дивом пробилися до плей-оф турніру, маючи кращу різницю забитих/пропущених, ніж у суперників. Положення команд: Португалія (9 очок), Україна (3 очки), Нідерланди (3 очки), Сербія (3 очки). 
  • Росія виграла свій квартет С, розгромивши Словаччину, Польщу та Хорватію. Різниця забитих/пропущених на груповому етапі у росіян дуже солідна - 16:2.

Євро-2022 з футзалу: головне

  • Престижний турнір приймають Нідерланди з 19 січня по 6 лютого. Матчі проходять в Амстердамі і Гронінгені. 
  • 16 збірних брали участь у змаганнях. Вони були поділені на 4 групи, в кожній - по 4 команди. У плей-оф вийшли по дві найкращі збірні з кожного квартету. Плей-оф, відповідно, почалося зі стадії 1/4 фіналу.
  • Це перший чемпіонат Європи з футзалу, на якому виступило 16 команд, а не 12 як це було раніше. Тепер Євро буде проходити кожні 4 роки, а не кожні 2 роки як це було раніше.
  • Титул чемпіонів Європи захищає Португалія. Між іншим, вони також чинні чемпіони світу.