Голи Віктора Циганкова та Артема Довбика принесли три очки Жироні / фото twitter.com/GironaFC

У суботу, 4 листопада, відбувся поеіднок 12-го туру іспанської Ла Ліги, в якому "Осасуна" приймала "Жирону". 

Гра проходила на стадіоні "Ель Садар" в Памплоні і завершилася перемогою гостей. 

Перший гол у цій грі забили гості - на 16-й хвилині з передачі Артема Довбика відзначився Іван Мартін. "Осасуні" вдалося зрівняти рахунок на 25-й хвилині - гол забив Анте Будімір. На початку другого тайму хорватський нападник оформив дубль і вивів господарів поля вперед. Асистував йому Хоан Мохіка. 

Відео дня

На 71-й хвилині гри "Жирона" рахунок зрівняла - гол з передачі Мігеля Гутьєрреса забив українець Артем Довбик. А на 80-й хвилині каталонці вийшли вперед. Третій гол команди організували українці - Артем Довбик віддав пас, а Віктор Циганков забив гол. 

Крапку в цій грі поставив Алейш Гарсія, який забив четвертий м'яч "Жирони" на 90-й хвилині. 

"Осасуна" - "Жирона" - 2:4

Голи: Будімір, 25, 55 - Мартін, 16, Довбик, 71, Циганков, 80, Гарсія, 90

"Осасуна": Еррера, Аресо, Давід Гарсія, Катена, Мохіка, Пенья (Барха, 83), Мойсес Гомес (Ібаньєс, 75), Торро (Монкайола, 90), Орос (Рауль Гарсія, 83), Чімі Авіла (Рубен Гарсія, 75), Будімір.

"Жирона": Гассаніга, Ян Коуто (Циганков, 70), Блінд, Ерік Гарсія, Мартінес, Мігель Гутьєррес, Алеїш Гарсія, Еррера, Мартін (Порту, 85), Савіо, Довбик (Стуані, 85)

Огляд матчу: 

Відзначимо, що український нападник Артем Довбик вийшов на цю гру в стартовому складі "Жирони" і відіграв 85 хвилин. Статистичний портал SofaScore оцінив його гру в 9,0 бала. Це найкраща оцінка серед усіх футболістів цього матчу. Віктор Циганков з'явився на полі на 70-й хвилині, замінивши Яна Коуто. Його гру оцінили в 7,3 бала. 

Після 12-ти турів "Жирона" займає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі каталонського клубу 31 набране очко. "Осасуна" з 13 балами йде на 11-й позиції. 

У наступному турі чемпіонату Іспанії "Жирона" зіграє проти "Райо Вальєкано", а "Осасуна" зустрінеться з "Лас-Пальмасом". 

Вас також можуть зацікавити новини: