М'яч після удару Дарвіна Нуньєса влучив в Астрід Ветт / Колаж УНІАН, скріншоти з відео Setanta Sports , twitter.com/AstridWett

У середу, 31 січня, "Ліверпуль" здобув розгромну перемогу над "Челсі" у центральному поєдинку 22-го туру АПЛ. 

Матч склався дуже добре для "Ліверпуля", проте зовсім невдало для форварда "червоних" Дарвіна Нуньєса. Цю гру він запам'ятає надовго. 

У поєдинку проти "Челсі" уругвайський нападник чотири рази влучив у каркас воріт, встановивши тим самим рекорд АПЛ з влучень у штангу і поперечину за один матч. Примітно, що форвард "Ліверпуля" всьоме пробив у каркас воріт в поточному сезоні Англійської Прем'єр-ліги. Жоден футболіст з топ-5 ліг не влучав в каркас частіше 4 разів в нинішньому сезоні.

Відео дня

Крім того, в поєдинку з "Челсі" Дарвін Нуньєс ще й пенальті не реалізував. 

Сумарно в матчі проти "Челсі" Нуньєс завдав 11 ударів - 5 з них у площину воріт, 4 повз, ще два удари заблокували суперники. 

Забити голів у матчі проти "Челсі" Дарвіну не вдалося, зате він примудрився влучити в порноактрису. Так, це не жарт. На трибунах стадіону "Енфілд" в гостьовому секторі сиділа актриса фільмів для дорослих, Onlyfans-модель і затята фанатка "Челсі" Астрід Ветт. М'яч після одного з ударів Нуньєса влучив прямо в неї. 

Скріншот з відео

Астрід Ветт була дуже зла на форварда "Ліверпуля", а також на користувачів мережі, які сміялися з цього епізоду. Про це вона повідомила у своєму Твіттері. 

"Дарвін Нуньєс щойно майже обезголовив мене на трибунах, а ви, хлопці, смієтеся?", - написала Ветт. 

twitter.com/AstridWett

Також Астрід Ветт дуже красномовно відреагувала на незабитий пенальті Дарвіном Нуньєсом. Її слова в перекладі не потребують. 

twitter.com/AstridWett

Додамо, що матч "Ліверпуля" проти "Челсі" завершився з рахунком 4:1 на користь команди Юргена Клоппа. Голами у складі "червоних" відзначилися Діогу Жота, Коннор Бредлі, Домінік Собослаї та Луїс Діас. 

Після 22-х турів "Ліверпуль" займає перше місце в турнірній таблиці АПЛ. В активі команди 51 очко. 

У наступному турі чемпіонату Англії "Ліверпуль" зустрінеться з лондонським "Арсеналом". Матч відбудеться 4 лютого. Початок зустрічі - о 18:30 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: