Віталій Миколенко / фото REUTERS

У середу, 27 грудня, в рамках 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги "Евертон" українського захисника Віталія Миколенка зіграє проти "Манчестер Сіті". 

Гра відбудеться на стадіоні "Гудісон Парк" в Ліверпулі. Головним арбітром зустрічі призначений Джон Брукс. 

"Манчестер Сіті" перед 19-м туром АПЛ займає в турнірній таблиці ліги п'яте місце. В активі "городян" 34 набраних очки. "Евертон" з 16 балами йде на 16-й позиції. 

Відео дня

У минулому турі чемпіонату Англії Миколенко і компанія на виїзді програли "Тоттенхему" (1:2).

"Манчестер Сіті" минулий тур пропускав, оскільки виступав на клубному чемпіонаті світу. Команда Гвардіоли виграла цей турнір, поповнивши свій зал слави ще одним трофеєм. "Городяни" у фіналі в КЧМ-2023 розгромили бразильський "Флуміненсе" (4:0). 

Евертон - Манчестер Сіті: прогноз

Беззаперечним фаворитом цього поєдинку є "Манчестер Сіті". Перемога "городян" оцінюється коефіцієнтом 1,59. Ставки на тріумф "Евертона" приймають з коефіцієнтом 6,10. Нічия - 4,10. 

Гол "ірисок" в цій грі оцінений коефіцієнтом 1,60. На гол підопічних Пепа Гвардіоли поставити можна з коефіцієнтом 1,14. 

На думку аналітиків, найбільш вірогідним результатом поєдинку "Евертон" - "Манчестер Сіті" є перемога "городян" з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 7,60. 

Евертон - Манчестер Сіті: трансляція

На території України в прямому ефірі поєдинок 19-го туру АПЛ між "Евертоном" і "Манчестер Сіті" покаже канал Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї гри буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок матчу - о 22:15 за київським часом. 

Додамо, що в минулому сезоні АПЛ матч першого кола між "Евертоном" і "Манчестер Сіті" завершився внічию (1:1). У другому колі "городяни" розгромили "ірисок" з рахунком 3:0. 

Нагадаємо, "Манчестер Сіті" є чинним чемпіоном Англійської Прем'єр-ліги. 

Вас також можуть зацікавити новини: