Віталій Миколенко та Михайло Мудрик / Колаж УНІАН, REUTERS, twitter.com/ChelseaFC,

У неділю, 10 грудня, відбудеться поєдинок 16-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Евертон" українця Віталія Миколенка прийме лондонський "Челсі", кольори якого захищає Михайло Мудрик. 

Гра пройде на стадіоні "Гудісон Парк" в Ліверпулі. Головним арбітром зустрічі призначений Майкл Олівер. 

"Челсі" за 15 зіграних матчів набрав 19 очок і займає 10-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. "Евертон" з 7 балами йде на 18-й позиції. 

Відео дня

В рамках 15-го туру "Челсі" з Михайлом Мудриком у складі програв у гостях "Манчестер Юнайтед" (1:2). Український вінгер відзначився гольовою передачею в цій зустрічі. "Евертон" у своїй минулій грі переміг "Ноттінгем" з рахунком 1:0. 

У минулому сезоні "Евертон" жодного разу не зміг перемогти "Челсі". Матч першого кола завершився перемогою "синіх" з рахунком 1:0. У поєдинку другого кола команди розійшлися миром (2:2). 

Евертон - Челсі: прогноз

Фаворитом матчу "Евертон" - "Челсі" на думку аналітиків є команда Михайла Мудрика. Ставки на перемогу "синіх" приймаються з коефіцієнтом 2,28. Перемога Віталія Миколенка і компанії оцінюється коефіцієнтом 3,20. Нічия - 3,55. 

На гол "Евертона" у грі з "Челсі" можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,33. Гол лондонського колективу оцінюється коефіцієнтом 1,23. 

На думку експертів, найбільш вірогідним результатом матчу "Евертон" - "Челсі" є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,10. 

Евертон - Челсі: трансляція

На території України в прямому ефірі матч "Евертон" - "Челсі" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї гри буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок поєдинку - о 16:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: