Екс-тренер Динамо розкритикував потенційний трансфер Миколенка до АПЛ

Йожеф Сабо вважає, що Віталію Миколенку ще зарано їхати до сильного чемпіонату.

Колишній керманич "Динамо" та збірної України Йожеф Сабо висловився щодо новини про те, що захисник "біло-синіх" Віталій Миколенко переходить до "Евертона".

Цитує 81-річного фахівця Meta-ratings.com.ua.

"Я думав, що Миколенка забере до себе у "Дженоа" Шевченко. АПЛ - це зовсім інша ліга, інший чемпіонат, його порівняти з УПЛ ніяк не можна. Там інший футбол, швидкий. В Англії не сидять по 10 людей у ​​своєму штрафному майданчику. Не скажу, що в Англії грубий чемпіонат, але досить жорсткий. Як прийме його Віталій? В Україні грають по-іншому все ж таки", - дав свою оцінку Сабо.

"На мою думку, до чемпіонату Англії Віталіку їхати ще зарано. Він добре грає на атаку, підключається, робить передачі. Але це в УПЛ. А у Лізі чемпіонів ми цього не бачили. Йому не давали суперники проявити себе", - додав Йожеф Йожефович.

"Головне, щоб він в Англії не спікся, не сів на лаву запасних, адже в "Евертоні" може змінитися головний тренер. Якщо його запрошує один фахівець, а незабаром прийде інший, то він може опинитися в немилості. Але дай боже, щоб усе вийшло. Подивимося. Для збірної це буде добре", - завершив думку Сабо.

Віталій Миколенко: кар'єра

  • Миколенко є вихованцем "Динамо". За першу команду він дебютував 20 серпня 2017 року.
  • На цей момент він зіграв за киян 133 матчі, в яких забив 7 голів.
  • У складі збірної України Миколенко провів 21 матч, у тому числі грав на Євро-2020.