Артем Федецький / фото УНІАН

Колишній захисник збірної України Артем Федецький підтримав рішення Олександра Петракова, який не став викликати до збірної України півзахисника "Аталанти" Руслана Малиновського.

Своєю думкою він поділився з сайтом fanday.net.

"Щодо ігрових моментів питань бути не може. Руслан - один з найяскравіших футболістів Серії А. Однак того, що сталося перед матчем з Чехією, за словами Петракова, бути не повинно. Гравець не повинен себе так вести, коли залишається ще один товариський матч.

Відео дня

Так, він не отримував достатньої кількості ігрового часу в офіційних зустрічах, як йому хотілося б. Але таке бачення тренера. Руслан, як професіонал, повинен це сприймати. Ставити ультиматум і диктувати свої умови головному тренеру збірної України - апріорі неправильно", - сказав Федецький.

Він підкреслив, що на місці Петракова вчинив би аналогічним чином:

"Тут має бути проведена виховна робота. У моїй кар'єрі теж були моменти, коли мене не ставили в основний склад. Амбіції футболіста - це добре. Але якщо він ставить їх вище загальної мети команди - це неправильно. Будь я на місці Петракова, то вчинив би так само. Від одного гравця збірна не повинна залежати. Зінченко не грав проти французів, проте збірна показала хороший футбол".

Читайте також"Це дуже погано": екс-тренер Динамо розкритикував Петракова через рішення по Малиновському

Конфлікт Малиновського і Петракова в збірній України