Андрій Лунін може зіграти з Гранадою / фото twitter.com/realmadrid

Талановитий український голкіпер Андрій Лунін може вперше в нинішньому сезоні зіграти за мадридський "Реал". 

За інформацією видання DefensaCentral, головний тренер "вершкових" Карло Анчелотті попередив українця, щоб той був готовий вийти в стартовому складі в найближчій грі чемпіонату Іспанії проти "Гранади". 

Італійський фахівець побоюється, що основний голкіпер "галактікос" Тібо Куртуа не зможе взяти участі в блискучому поєдинку через травму, отриману в розташуванні збірної Бельгії. 

Відео дня

Читайте такожВідомий турецький клуб може підписати лідера збірної УкраїниОчікується, що Куртуа повинен встигнути відновитися до гри з "Гранадою", проте Анчелотті вирішив перестрахуватися і морально почав готувати Луніна на потенційний вихід у стартовому складі. 

Нагадаємо, український воротар, який абсолютно не має ігрової практики в "Реалі", може покинути мадридський клуб вже в січні. Інтерес до нього проявляють відразу кілька європейських клубів

Андрій Лунін: кар'єра в "Реалі"

  • Андрій Лунін перейшов в "Реал" з луганської "Зорі" влітку 2018 року, проте виступав в оренді за "Леганес", "Вальядолід" і "Ов'єдо".
  • Лунін з осені 2020 року став резервістом Тібо Куртуа, але перший і поки єдиний шанс отримав 21 січня. Дебют вийшов невдалим - "Реал" з українцем зганьбився в Кубку Іспанії.
  • До цього Андрій грав за "Реал" тільки на International Champions Cup-2018, а також в контрольному матчі перед сезоном 2020-2021.